luni, 9 decembrie 2013

Sandwich cu creveti si sos de mustar


Sunt convinsa ca ati constatat cu netarmuita fericire ca oferta de la Lidl este din ce in ce mai bogata in sortimente greu de refuzat printre care si o varietate destul de mare chiar si in zona fructelor de mare. Lucky me! Am profitat indeosebi de creveti si i-am folosit in diferite preparate precum salate, sandwich si paste. Voi continua sa ma infrupt din aceste minunate fructe de mare si voi explora varietatea de preparate in care se pot consuma. 
Tot la Lidl am gasit un sos de mustar cu miere pe care l-am mai imbunatatit cu iaurt grecesc tot de la Lidl, zeama de lamaie si usturoi pentru a fluidiza si a aroma sosul. Astfel am obtinut un sos fabulos ce se potriveste fantastic cu crevetii. Garantat a fost un mic dejun satios, gustos si la care vom reveni negresit.

Aceasta postare nu are niciun fel de caracter publicitar, pur si simplu ne plac la nebunie crevetii, de fapt fructele de mare in general, si in plus crevetii se prepara foarte rapid intr-un sandwich impreuna cu alte doua-trei ingrediente plus un sos de milioane de puncte. Sosul trebuie neaparat sa nu lipseasca din aceasta combinatie pentru ca sosul este cel care pune punctul pe i.
Sigur ca painea poate fi de casa, de preferat chiar, insa daca totusi painea este din magazin, atunci macar sa fie cu seminte.



Ingrediente:
- 1 cutie creveti fierti;
- 2 chifle cu seminte;
- crema de branza cu verdeata (Esquisa sau Hochland) pentru uns;
- rucola;
- felii de lamaie;
Sosul: 2 linguri sos de mustar cu miere (Lidl), 2-3 catei usturoi, zeama de lamaie, Amestec italian, iaurt grecesc (optional).

Mod de preparare:
1. Se sectioneaza chiflele, dar nu se taie de tot.
2. Se ung cu crema de branza.
3. Se pun crevetii (se scot din congelator si se lasa la dezghetat peste noapte).
4. Se adauga feliile de lamaie taiet subtiri.
5. Rucola se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si se aseaza peste creveti.
6. Se consuma cu sos de mustar. 



Have a shirmp sandwich!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Asterneti aici sugestii si pareri